Rentoilut näyttää siltä, että täytyy ottaa napakampi ote niskasta. Mies on herkutellu kaks päivää friteeratuilla kalapaloilla ja arvatkaa tekeekö mieli!?! No joo-o. Otin sit tänään pienen pala, 2x2cm, mitä nakertelin suurella nautinnolla. En usko, että dieetti nyt tuohon kaatuu, mutta täytyy varoo, ettei tule tavaksi.

Tänään on muutenkin ollut erilainen päivä. Piti aamulla käydä työterveyshuollossa labroissa ja olla ravinnotta. Ei nyt varsinaisesti tiukkaa tehnyt, mutta oisin halunnu jo aamusta saada suuhuni jotain. Noh, join aamupalaksi valmispirtelön, millä mentiinkin helposti lounaaseen asti. Lounaaksi jälleen kerran kasviskeittoa, alkaa maku vähän jo tympiä. Pitäiskö ottaa vuoropäivinä jotain muuta. Iltapäivällä ½ patukka ja toinen puoli töiden jälkeen kotimatkalla. Kotona lautasellinen kesäkurpitsakeittoa + homejuustoa. Okei, myönnetään! Otin homejuustoa myös palasen suoraan suuhun. Siinäkin lipsuin! Nyt illalla vielä puolikkaan pirtelön. Lukuunottamatta tuota keittoa tämän päivän kalorimäärä on n. 450kcal. Melko hyvä silti.

Työkaverit kyselee päivittäin kuulumisia. Olen kertonut dieetistä avoimesti ja syön "evääni" muiden joukossa ruokalassa. Välillä heiltä tulee surkuttelevia kommentteja, mutta voin vaan todeta, ettei tässä tämän kummempaa. Toistaiseksi vielä jaksan aika hyvin noilla pussukoilla, mutta tekisi kyllä mieli vähitellen ihan normaaliakin ruokaa ja normaaleja makuja. Tämä viikko vielä. Jotenkin tuntuu, että etenen mielellään viikko kerrallaan. Toisaalta haluaisin saada nopeita pudotus tuloksia, mutta toisaalta ei ole mikään kiire. Voisin silti ihan hyvin ajatella, että ensi viikolla ryhtyisin syömään iltapalaksi normaalia ruokaa esim. jogurttia + marjoja tms. Tahtoo nykyisin erityisesti työpäivinä iltasyöminen mennä myöhälle ja sitten iltapalan jättää välistä, kun tuo päärynä pirtelö ei oiken maistu. Tänään laskin, että vielä 7 pussia jäljellä!

Huomenna välipunnitus (aina se vähän jännittää)