Aamulla punnitus, tulos ihan odotettu. Toisaalta eihän se paino putoa niin nopeasti jos menee puolivauhdilla. Olen tässä muutaman päivän sisällä tehnyt pienimuotoista itsetutkiskelua aiheesta ja todennut, ettei tämä ole sen väärti jos ei oikeasti noudata asettamiaan sääntöjä. Paluu arkeen ja ruotuun siis!

Tänään on sellainen päivä, että mennään ihan vain näillä VLCD sapuskoilla koko päivä. Töiden jälkeen täytyy rientää suoraan aloittamaan tanssikausi ja lähes koko ilta menee siinä. Iltapalalle ennätän kotiin. Sinäänsä tämän dieetin toteuttaminen on todella helppoa, vaikka elämä olisikin välillä kiireellisempää. Patukat ja valmis pirtelöt kulkevat laukussa mukana ja aina sitä jossain välissä ehtii vähän syödä.

Minun harras toive olisi, että nuo keitot loppuisivat jo! Mutta vaikka kuinka yritän laskea pussien lukumäärää, ne ei vaan vähene :( Vielä 9 pussia peruna-purjo keittoa, (syvä huokaus).

Noh, mutta sen kunniaksi, että saan kaikki keittopussit tuhottua ja saavutan 80 kg:n painon, lupasin itselleni hemmotteluhetken eli saan ostaa itselleni pienen pussin irtokarkkeja ja jonkin ihanan laukun tai kengät. Joku laihdutustieteilijä nyt heristäisi sormeaan tuosta karkkipussista, mutta enköhän ole sen tuossa vaiheessa jo ansainnut. Nyt on kulunut kolme viikkoa laittamatta suuhun yhtään karkkia, eikä oikeastaan ole tehnyt mielikään. (Paitsi viikonloppuna, kun katsottiin elokuvia.)

Liikunnan tuomia tuloksia odotellen :)