Huomaa, että syksy on astunut kuvioihin, kun kalenteri on täyttynyt tehtävistä asioista. Töissä käydään entiseen tahtiin, opiskelut alkoivat samoin kuin kaikki harrastustoimintakin. Kalenteri on niin sekainen, ettei meinaa mukana pysyä. Jatkossa siis pääsen jakamaan kuulumisia ja ajatuksia harvemmin.

Laihdutusurakkakin sujuu suhteellisen hyvin. Kieltämättä ehdin kyllä jo tuskastua, kun tuloksia ei kuulunut. Voi niitä riemun kiljahduksia eilen vaa'alle noustessa, kun paino oli kerralla pudonnut KAKSI kiloa!!! Eli nyt on yhteensä kadotettu neljä kiloa :) Toisaalta nopeus on terveellinen, mutta silti haluaisi, että paino olisi pudonnut joka viikko edes vähän.

Olo on edelleen mitä mahtavin. Ateriarytmikseni on muodostunut varmaan aika pysyvästikin pirtelöä aamulla, Nutrilet keittoa lounaalla, iltapäivällä patukka, päivällisellä jotain normaalia ruokaa esim. salaatti, keitto tms. ja iltapalalla maustamatonta rasvatonta jogurttia ja mehusoppaa tms. Näillä on aika hyvin pärjätty. Nälästä ei ole juuri tarvinnut kärsiä, onneksi! Eikä makeanhimosta, mikä on mielestäni ihan parasta :)

Olen tehnyt hassun havainnon. Esim. aamulla juon nälkäisenä pirtelön n. 3dl ja lasin vettä päälle -> maha tulee täyteen. Syön päivällisellä normaalia ruokaa esim. keittoa 4 dl ja voisin syödä vaikka toisen lautasellisen heti päälle. Olenkin miettinyt mihin tämä perustuu...? Jos joku tietää, niin valaisetko ystävällisesti minuakin.

Liikunnan harrastaminen on kohtalaisen epämääräistä edelleen. Olen aloittanut bailatinon, johon tykästyin kyllä ihan totaalisesti ja nyt suunnittelen Zumba tunnille menoa. Enää ei puutu muuta kuin aika :) Sanoipa kuka mitä tahansa, mutta kolmen työn ja opiskelun rytmittäminen järjestö harrastuksiin ja erinäisiin iltakokouksiin on lähes mahdoton paletti. Välimatkat ovat pitkiä, työmatkakin vain 65 km/suunta, opinahjoon on matkaa lähes 200km. Hyötyliikunnan harrastaminen on vähän haasteellista näissä matkoissa.

Tietysti odotan innolla kotikuntosalimme valmistumista. Täytyisi vaan keksiä seinille väri... ja sitten pääsee tilaamaan laitteita. Paljoahan sinne ei mahdu, mutta crosstrainerin ja monitoimipenkin suunnittelimme hankkivamme. Lisäksi meiltä löytyy jo kuntopyörä. Suunnittelin zumba -levyjen ostoa, mutta taitaa tila loppua ennemmin kesken, onhan kyseessä entinen varasto kuitenkin. Nooh, katsotaan mihin sitä vielä innostuu. Haaveeni onkin, että saisin lähempää työpaikan, jotta harrastuksissa olisi paremmat mahdollisuudet käydä.

Tällä kertaa ei irtoa syvällisiä pohdintoja painonpudotuksesta, mutta katsotaas, mitä tapahtuu, kun olen lukenut uusimman KG-lehden ja oikein innostun...