Tästä päivästä ei ole oikeastaan mitään ihmeellistä kirjoitettavaa. Olen viettänyt vapaa päivää kotona. Dieetin pitäminen näin vapailla on helpompaa ja vaikka ruokailurytmi on samanlainen, ei nälkä vaivaa ihan joka hetki. Täytyy vaan muistaa syödä säännöllisesti.

Suunnittelin käyväni kävellen tänää kaupassa ja vähän ulkoilevani, mutta päivä on kulunut tenttiin lukiessa. Eli ulkoilut jää tänään pienimuotoiseen käppäilyyn nyt illalla.

Pitäisi saada itsestään irti ja ryhtyä liikkumaan. Sen kanssa saankin tehdä töitä. Toisaalta hirvittävää painetta ei vielä ole, koska uskon tällä kuurilla saavuttavani hyvin tuloksia. Voin siis huoletta odotella kotikuntosalin valmistumista. Kohta päästään maalaamaan seiniä siellä ja tilaamaan välineet, jipjei! Tanssitunnit alkavat ensi viikolla, joten sinne täytyy kyllä saada tossunsa suunnattua.

Hirveä himo olisi käydä punnitsemassa itseään joka aamu, mutta pystyin olemaan tänään menemättä! Jos välituloksen kävisi torstaina. Eihän muutamassa päivässä kylläkään ihmeitä tapahdu sillä saralla. Kovasti myös yritän tarkkailla miltä vaatteet tuntuvat päällä, joko jostain repsottaisi? Se olen huomannut, että ei ahdista ihan niin paljon.

Viikonloppu hiukan laittaa jännittämään. Silloin on mieheni syntymäpäivät. Meille kerääntyy isompi porukka kavereita ja minun täytyisi tarjoilut järjestää. Muuten ei ole ongelmaa, mutta kunhan en ryhdy napsimaan tehdessäni mitään ylimääräistä... Ja tietysti täytyy minun itselleni tehdä myös omat pöperöt. Lauantai voi verottaa jonkin verran dieettiä, mutta kerranhan toinen pääsee uudelle vuosikymmenelle. Ja toisaalta, siihenhän tämän syksyn osalta kaikki juhlimiset tällä erää rajoittuukin eli on hyvin aikaa ottaa menetetyt grammat kiinni.

Kuten sanottu: Rennolla meiningillä ja pois turha pingotus -> Sillä tehdään tästä dieetistä viimeinen!