JES!!! Vihdoin se paino laski uudelle kymmenelle. Tätään, äsken, hetkisitte mittasin uuden lukeman 79,6kg! Olen niin haltioissani!

Tässä on edelliset kaksi-kolme viikkoa mennyt pudotellessa tuota maagista kiloa ja tuntui, ettei mitenkään irtoa. Nyt se sitten lähti ja olo on loistava! En nyt pysty mitenkään lopettamaan tätä hehkutusta :) Nyt on sitten kaiken kaikkiaan 7,8 kg pudotettu eli melkein kahdeksan :) Aikaa on mennyt melko tarkalleen nyt sitten kolme kuukautta. Ei paha ollenkaan.

Tässä meinasi jo matkalla iskeä marssiväsymys ja ote alkoi irtoilla pikkusen. Jonkin aikaa söin lähes täysin normiruokaa, enkä korvannut mitään. Paino ei noussut, ehkä kilon verran, mutta ei periaatteessa juurikaan. Nyt on tämä kuukausi tarjonnut sen tasoista kiirettä, ettei oikein ehdi miettiä näitä ruoka juttuja, vaan syö sen mitä kiinni ottaa.

Yllättäen meinasi viime viikolla iskeä kamala karkin himo ja meinasin sortua. Tosin viime viikonloppuna söin töissä pari hedelmäkarkkia. Ne olikin ensimmäiset koko projektin alkamisen jälkeen. Ja nyt voin hyvällä omalla tunnolla ajatella, että ensimmäinen etappi tuli suoritettua, joten ne karkit ei kaada mitään.. Tämä ensimmäisen etapin saavuttaminenhan muutenkin tietää minulle sitä irtokarkkipussia. Sitä en tiedä, että koska tämän ylellisyyden aion toteuttaa, mutta todennäköisesti suunnittelen jonkin ihanan elokuvaillan kullan kainalossa ja sitä rataa :)

Kuntosali on kalusteita vaille valmis. Sinne on jo vähän hankittu kahvakuulaa, jumppamattoa yms. pientä. Sitä crosstraineria minä sinne odottelen joulukuun alussa saapuvaksi. Sitten pääsen paremmin kiinni tuohon kunnon kohennukseen, mikä on kieltämättä nyt jäänyt taka-alalle. Mutta positiivisesti ajateltuna, kun lisään liikuntaa, ehkä painokin lähtee nopeampaan laskuun sen myötä :)

Tämän tavoitteen saavuttamisen kunniaksi taidan kipaista joku päivä kenkäkaupoille :) ja nyt, ei kun suunnittelemaan seuraavaa etappia, olisiko 5kg?! Ja tietysti se palkinto.... kasvohoito, kunnon kampaaja reissu, jalkahoito, hieronta... palataan tähän myöhemmin.