Ehkä se olisi tormistautumisen paikka. Nyt viimeistään. Edellisestä kirjoituksesta näyttää olevan aikaa. Joululoma on siis venähtänyt kohtuuttoman pitkäksi.

Marras-joulukuu tarjosi todellista kiirettä opiskelurintamalla. Tein yhtäaikaa kokopäiväisesti kolmivuorotyötä hoitoalalla ja opiskelin kokopäiväisesti. Tein kandityötä kuumeisella tahdilla ja tenttejä päälle.  Ajoin luennoille kaksi tuntia/suunta ja parhaimmillaan menin yöksi töihin. Kahteen kuukauteen ei ollut YHTÄÄN vapaa päivää. Tahti oli hullu! Takki olikin aika tyhjä, kun joulu koitti. Joulujen välissä vielä kasasin kuusi esseetä ja syksyn saldo oli  tehty.

Tammikuu toi uudet tuulet elämääni :) Tein alanvaihdon hoitoalalta cateringalalle. Aloitin yrittäjänä. Nyt alkaa elämä tasoittumaan ja työn puolesta mielikin rauhoittunut, jotta ehtii ajatella muutakin. Olen ollut varsin tyytyväinen ratkaisuihini.

Painonpudotus on edelleen ollut joululomalla. Olen vahtinut sen verran, ettei hirveää nousua pääse tapahtumaan, muuten olen kyllä syönyt mitä sattuu ja mässäillyt suorastaan! Jouluna paino nousi pari kiloa, jotka olen nyt tiputtanut pois. Eli paino on aamulla ollut yleensä 80,4 kg, kohtuullinen. Ruokailut ovat nyt tosi epäsäännölliset. En malta pysähtyä syömään työpäivän aikana ja eka suupala tulee otettua joskus klo 14-15. Päivän jaksan kyllä hyvin näinkin, mutta se tuo hirveän syönti/makean himon illaksi ja sitä on vaikea kestää...

Nutriletit on kuvioissa edelleen, vähemmän vaan. Aamulla yleensä juon vanhasta tottumuksesta juoman. Nyt myös tilasin Oriflamelta Wellness tuotteita. Ajattelin kokeilla olisiko ne paremman makuisia. Ja huomasin myös Nutriletille tulleen uusia makuja, joita olen suunnitellut maistavani. Ensin pitäisi vaan päästä taas herkuista irti ja ottaa itseään niskasta kiinni!

Kuntosalihuone on valmis! Siellä on nyt kuntopyörä ja crosstrainer tuli viime viikolla. Maaliskuussa tulee monitoimikuntokeskus. Sen jälkeen en pääse enää livahtamaan kuntoilusta eroon... Ei vaan voi löytyä verukkeita, miksi ei ehtisi ja pystyisi...