Eilinen meni ok. Olin pelkillä Quick startin pusseilla koko päivän. Söin pätkän kurkkua, pari kirsikkatomaattia ja pari napostelu porkkanaa. Muuta en ehtinyt. Iltapäivällä nälkä taas alkoi ja iltaa kohti se alhaisesta verensokerista johtuva päänsärky. Tai se tunne ole samanlainen. Sinnittelin silti. Mies jo kysyi, että joko heitän hanskat naulaa. NO EN piru vie! Jos vaa'an viisari ei maanantaina ole heilahtanut juurikaan, niin sitten mennään toinenkin viikko perään.

Yön jälkeen aamulla on ihan hyvä olo. Tänään oli vähän nälkäkin. Join pirtelön. Maku alkaa tuntumaan ihan hyvältä. Tässä aamupäivällä nälkä on iskeytynyt jo heti, onneksi kohta pääsee syömään. Mies nauroi, että harvoin olen ollut noin innoissani, kun ruoka-aika koittaa ;) Yleensä vissiin tulee syötyä vähän joka välissä...

Aamulla töihin ajellessa mietin, että on jotenkin hassun rento olo koko dieetin suhteen. Toisaalta tavoitteet on lievät: painon pudotus ja saada verensokeri tasaiseksi. Sitä en tiedä, kuinka paljon tavoittelen, mutta normaalipainoon minulla on matkaa 15 kg eli varmaan ainakin se. Mutta missä ajassa? en ole asettanut tiukkaa aikatavoitetta. Nyt katsotaan tämä viikko näillä pusseilla ja tarvittaessa ensi viikkokin. Sitten aloitan vähitellen ottamaan normaalia ruokaa mukaan vähähiilihydraattista dieettiä noudattaen.

Sunnuntaina kuitenkin nautin syntymäpäiväni kunniaksi lounaalla paistettua lohta, kukkakaalia ja kananmunaa :) ja sitten takaisin ruotuun.