Sain päähäni tässä kesällä, että loman jälkeen alkaa tapahtua. Ikuinen kamppailu kilojen ja toimettomuuden tuoman tuskan kanssa saa nyt väistyä. Annetaan tilaa uudelle alulle.

Mietin mikä voisi olla sopiva keino, lähes kaikkea olen kokeillut laihdutuksen saralla. Paitsi VLCD on vielä kokematta. Vielä, kun työkaveri sattui kertomaan olleensa kyseisellä dieetillä ja voivansa loistavasti, eihän se voinut kun tsempata lisää. Viimeinen silaus tapahtui kauppareissulla, kun vastaan tuli hyllyllä Nutrilett paketti tarjouksessa :) Sen kummemmin miettimättä ostin paketin ja päätös oli tehty.

Koko viime viikon tsemppasin itseäni ja söin "viime hetken herkut", jotta niitä ei tarvitsisi kaihoilla vähään aikaan. Paino ei normaalista noussut viime viikolla, joten aloituspaino on ihan luotettava. Oikeastaan jopa pikkusen alle sen, mitä yleensä aamupaino on ollut.

Nutrilett kuuri siis starttasi eilen. Oli työpäivä ja ajattelin, etten mitenkään selviä päivästä pirtelöllä, patukalla, ja kasvisliemellä + vettä, joten vaihdoin lounaan ja päivällisen paikkaa. Hyvä, että tein niin, sillä olo olisi varmasti ollut vielä kurjempi, jos olisin lounaalla syönyt vain pelkän patukan. Klo 14 jälkeen alkoi maha ammottaa sellaista tyhjyyttä ja olo oli varsin hutera. Myös päänsärky alkoi ja kesti koko illan. Ihmettilin vähän, että näin nopeesti, mut siinähän se mukana kulki.

Olin jo päättänyt aikaisemmin, että lähden puolivauhdilla liikkeelle. Eli korvaan nyt ainakin viiden päivän ajan kaikki ateriat pakkauksen jauheilla, mutta siihen päälle juon vissyä, light mehuja ja vettä sekä syön kurkkua, tomaattia, salaattia, porkkanaa ja sipulia. Katsotaan ryhdynkö viikonloppuna sitten vähitellen lisäämään tavallista ruokaa ruokavalioon vai mennäänkö ensi viikkokin tällä.

Eilinen ilta meni suhteellisen hyvin. Nälkä oli nukkumaan käydessäni ja olo oli hassu, leijuva tai jotain...