Tänään aamulla nousin jännittynein mielin vaa'alle... - 2,0 kg! Mielestäni se oli loistava saavutus ja olen positiivisin mielin jatkamassa tähän viikkoon.

Söin aamupalaksi päärynäpirtelön, mikä oli kyllä kaikessa makeudessaan ällötys. Join kuitenkin. Rakennekin tuossa pirtelössä on kamala. Minun suuni tykkäisi enemmän tasaisesta juomasta, ei tollaisesta rakeisesta/jauhomaisesta. Valmiit pirtelöt esim. naturdiet suklaa ja mansikka on hyviä, paitsi melko makeita nekin. Vaikka perso olenkin makealle, niin jokin raja näyttää minullakin olevan...

Lounaalla söin kasviskeittoa höystettynä kukkakaalin nupuilla, joita jäi eilisestä ruoasta tähteelle. Lisäksi maustoin valkosipulilla ja yrteillä. Jopas tulikin makoisa keitto. Kokki minä haluaa aina soveltaa. Vatsa tuntuu vieläkin täydeltä kahden tunnin jälkeen, ettei oikein välipalaa meinaisi malttaa ottaa. Nähtävästi nämä ruoat alkavat vihdoin pitämään nälkää minullakin! Tänään ei ole toistaiseksi ainakaan tarvinnut tarttua porkkanapussiin.

Sain viime viikolla anopilta ison kesäkurpitsan, joten luvassa on kesäkurpitsa sosekeittoa päivälliseksi tällä viikolla. Muuten korvaan ateriat noilla pusseilla ja patukoilla. Patukoiden kanssa yritän olla varovainen, koska näyttävät sisältävän melko paljon energiaa. Eli niitä syön korkeintaan yhden päivässä.

Intoa puhkuen uuteen viikkoon kirmaten :)