Nyt on tullut taas vähän väliä kirjoitteluun. Tarinaa olisi vaikka kuinka mutta työt ovat olleet vähän haittaamassa harrastuksia.

Sen verran parin päivän taakse, että silloin tunsin viimeisen kerran päänsärkyä. Mutta nälkä on silti jatkunut edelleen. Se on ollut vähän tylsää. Muiden blogeja lueskellessani olen huomannut, ettei heillä ole nälkkää juuri ollut. Nyt jopa tänä aamuna murisi maha eli en usko sen olevan mitään feikkiä... Olen kuitenkin syönyt Quick Startin sisältämät pussit päivässä ja siihen päälle noita vihanneksia n. kourallisen yhteensä. Pitänee varmaan ensi viikolla kokeilla jakaa annoksia ja syödä vähän tiheämmin. Nyt olen pyrkinyt syömään kolmen tunnin välein.

Ruokaa ei toistaiseksi ole tehnyt mieli. Mutta toisaalta siihen varmaan on auttanut se, että huomenna on luvassa yksi pieni ateria höyrytettyä kukkakaalia, kananmunaa, paistettua lohta ja kermaviilikastiketta. Njami :) Tämä auttanee selviytymään ensiviikon. Päädyin siis siihen, että vietän vielä ensi viikonkin pusseilla (lukuunottamatta huomista päivää). Toivottavasti se ei vaikuttaisi hirveästi maanantain punnitukseen.

En malttanut olla käymättä tänään vaa'alla! Viiden päivän Quick Startin jälkeen painoa on pudonnut 1,4 kg. Ihan ok. Vielä en ole liikuntaa harrastanut suuremmin, paitsi sen, mitä tuolla töissä tulee. Ajatuksena olisi ensi viikolla aloitta kevyesti kävelylenkeillä ja siirtyä siitä sitten tanssiurheilun pariin, kunhan kausi alkaa.

Eniten nyt mietityttää se, että miten tästä eteenpäin mennään. Quick Start on helppo tapa aloittaa, koska paketti sisältää päivittäiset ateriat, eikä tarvitse syömisiä sen kummemmin miettiä. Nyt jatkossa täytyy/saa itse miettiä ja suunnitella syömisensä. Näin alussa se tuntuu vaikealle. Pyrin siihen, että syön monipuolisesti eri makuja suolaista ja makeaa, jotta en kyllästy ja ahdistu noihin aterioihin ja makuihin. Quick startin pasta-aterioita ei kieltämättä tule ikävä! Eilen viimeistä syödessä  kyllä maku ahdisti :( Jopa tälle syöpölle voi käydä niin, ettei ruokaa tee mieli, heh. Ja yllättävän pitkään ruoat viipyy lautasella. Yökkiä ei sentään ole tarvinnut.

Huomista herkkuhetkeä odotellessa.