Tällä viikolla ei ole juuri ihmeitä tapahtunut. Takapakkia otettiin viime viikonloppuna kokonaista 2 kg! Heti huomasi, että normaalille ruoalle siirryttäessä helposti tulee kiloja takaisin eli saa olla varovainen. Tämä viikko onkin mennyt sitten hankittuja kiloja tiputellessa.

Suolaiset keitot eivät maistuisi sitten mitenkään! Hyi hitto :( Niitä vaan on kaksi pakettia vielä käsittelemättä tuolla laatikossa eli työpäivinä on tiedossa vielä ainakin kahdelle viikolle eväät. Iltaisin olen ryhtynyt syömään jotain kiinteämpää. Aamupalaksi suklaapirtelö vielä maistuu, mutta se päärynä aiheuttaa jo kylmiä väreitä. Patukat ovat ok. Niitä olen syönyt välipaloiksi puolikkaan verran. Yritän kuitenkin illalla miettiä mitä suustani alas laitan ja välttelen hiilihydraatteja.

Tällä viikolla on myös tyhjäkäyntiä aiheuttanut se, että ystäväni kiikutti minttu-suklaa kakaun kielloista huolimatta tuonne jääkaappiin... sitä on sitten tullut vähän syötyä. Sen verran olen välipunnituksia ottanut, ja seurannut, ettei paino lähde ainakaan nousuun. Hienoista laskua siis koko ajan. Mutta onpahan tullut koettua taas kerran sekin, kuinka ympäristö jaksaa kannustaa tässä projektissa. Juuri nämä perinteiset "eihän nyt yksi pala mitään tee..." -kommentit ottavat päähän.

Olen tällä viikolla siis sallinut itselleni tämmöisen lepsumisen, mutta helpottava tunne on se, että ensi viikolla alkaa liikunta. Nyt olen totutellut nämä kolme viikkoa uudenlaiseen elämänrytmiin ja on aika siirtyä seuraavalle askelmalle eli liikkuvampaan arkeen. Kaksi tanssituntia viikolle on jo suunniteltu ja niiden toteutumisen eteen pyrin tekemään kaikkeni. En ole ohjatulla tunnilla käynyt moneen vuoteen, joten toivon innostuvani liikunnasta uudelleen. Dance -ohjelman innoittamana :)

Tsemppihengellä siirrytään seuraavaan viikkoon!