Nyt on tullut muutama päivä väliä kirjoitteluun, viikonlopun ohjelman vuoksi. Vietettiin sulhoni syntymäpäivä ja valmistujaisjuhlia, enkä muuten miettinyt painoasioita! Join ja söin mitä halutti. Toisin sanoen ei viittis huomenna puntarille nousta ollenkaan. Painoa on tullut, sen tiedän, eikä niitä tuloksi viittis julkistaa. Se tosin vaan kuuluun tähän pudotukseen, että takapakkia tulee.

Tänään en kuitenkaan viitsinyt dieettiä vielä jatkaa, kun on rapelopäivä. Ei oikein nuo sopat vois mennä alas... Perjantaina lounaalla keittoa syödessä tökki jo niin hirveesti, että mietin tuleeko tästä mitään? Tällä ruokavaliolla on kieltämättä sellainen vaikutus ollut, ettei hirveesti tee mieli syödä mitään. Mieliteoista en kärsi, mutta olen huomannut myös kuinka mielelläni jättäisin joitain aterioita väliin. Päärynä pirtelö on hirveää, samoin keitot alkavat vaatia keskittymistä, jotta ne saa alas. Vaikka kuinka maustaisi, niin ne maistuu liian samalle.

Toisaalta olen nyt kaksi viikkoa ollut pääasiassa tiukalla dieetillä, lukuunottamatta näitä paria suunniteltua päivää, jolloin olen syönyt normaalisti. Se, mikä tässä on ollut mahtavinta, en ole syönyt karkkia, keksejä, herkkuja kahteen viikkoon! Ja nyt alkaa näkyä olotilassa se, että sokeri ovat tasaiset :) Töiden jälkeen väsyttää, mutta sellaista uuvahtamista ei tapahdu, eikä iltapäivällä ole ollut päänsärkyä, IHANAA!

Ensi viikkoa en ole vielä täysin suunnitellut, mutta päivällisellä tai iltapalalla ryhdyn ottamaan ruokavalioon mukaan kevyitä vähähiilarisia tuotteita, enkä aloita herkuttelua ;)